hanna

+

2016

Erik fyllde år i onsdags så då åkte vi till mall of scandinavia fär att gå på bio och shoppa lite. Vi såg star wars på iMax och den var sååå bra!! Tyvärr var shoppingen en besvikelse, de var mycket folk och dåligt utbud i affärerna.
Imorgon ska jag till stan och träffa Elsa en stund. Annars är det inte så mycket som händer nu, måste plugga lite mer nu på lovet (lol har ej börjat) eftersom testweek inte gick som jag hade hoppats. Puss HAJ

Gant

GOD JUL

Tar inte så mycket bilder nu för tiden men det här är iallafall lite grejer jag fick igår. Fick även en resa till USA i sommar??? Hur fett???!!? Mamma och pappa firar bröllopsdag, förlovningsdag och pappa fyller 50 så vi ska fira det!

Tänkte bara passa på o kika in och hälsa en god jul medan det fortfarande är juldagar o så! Sitter just nu och väntar på mamma och pappa så att vi kan titta på på spåret. Imorgon ska jag jobba några timmar inne på Marc O'Polo och sen vidare på Storvretamatch. Och å söndag börjar äntligen STPRVRETACUPEN!!!!!! Är så taggad, har inte spelat den på två år så ska bli skitkul. Nu börjar de so vi hörs när vi hörs!

snails

Min syster ska fixa mina naglar imorgon och funderar lite på vad jag vill ha för något. Har börjat älska diskreta färger (grå/beige) men kanske ska liva uppse lite med rött nu till julen. Vill iallafall förlänga till en typ "ballerina" form eller kanske lite spetsigare men har inte bestämt mig än. 

queen