hanna

YEEZY

hair

Imorgon ska jag fixa håret, dock har jag bara bokat tid för klippning men funderar fortfarande över vad jag ska göra färgmässigt med håret. Vill testa på grått eller nån slags lila men de känns slitigt för håret. Nån lite kallare ton av mörkbrunt, färga utväxten eller låta håret växa ut är också nåt jag funderar på. Men tills vidare ska jag bara klippa (vill klippa "blunt bob" igen men är lite för feg hehe) och fräscha upp håret innan jag bestämmer mig helt.

top 6

Gammalt blandat med nytt, precis som de ska vara.

kommande

29de April ska jag se Adele med Mauritz (som jag har längtat!!) och 30de September ska jag se Justin igen med Victoria. Ska bli skitkul båda två, men ser nog mest fram emot Adele, dels för att jag inte har sett henne tidigare men även för att.. det är Adele. Men jag började lyssna på Justins nya album förra veckan och blev så sjukt imponerad! Så nu är det bara att längta i fem respektive 9 månader till..

life happened

Mjoorå de va ett tag sen. Men har under hösten klarat mig igenom min första test week någonsin & kuggat min första test week någonsin, varit på Imagine Dragons med mina syskon och hypat Adele, tillräckligt mycket för att lyckas kirra biljetter till hennes konsert i Stockholm 29 april. Jag har även hunnit med att spela en massa innebandy och gjort en massa betygsavgörande uppgifter i skolan (som för den här terminen är nästan helt slut). 

Anyhow, under eftermiddagen/kvällen har jag bakat både lussebullar och chocolate chip cookies. Dock smakade inte lussebullarna så mkt, men de gör inte så mycket, fina blev de! Just nu ligger jag i soffan och kollar på Batman Begins med vovven och pappsen och ska snart hoppa in i duschen och sen gå och sova. Hare!