hanna

Category: Allmänt

kommande

29de April ska jag se Adele med Mauritz (som jag har längtat!!) och 30de September ska jag se Justin igen med Victoria. Ska bli skitkul båda två, men ser nog mest fram emot Adele, dels för att jag inte har sett henne tidigare men även för att.. det är Adele. Men jag började lyssna på Justins nya album förra veckan och blev så sjukt imponerad! Så nu är det bara att längta i fem respektive 9 månader till..

life happened

Mjoorå de va ett tag sen. Men har under hösten klarat mig igenom min första test week någonsin & kuggat min första test week någonsin, varit på Imagine Dragons med mina syskon och hypat Adele, tillräckligt mycket för att lyckas kirra biljetter till hennes konsert i Stockholm 29 april. Jag har även hunnit med att spela en massa innebandy och gjort en massa betygsavgörande uppgifter i skolan (som för den här terminen är nästan helt slut). 

Anyhow, under eftermiddagen/kvällen har jag bakat både lussebullar och chocolate chip cookies. Dock smakade inte lussebullarna så mkt, men de gör inte så mycket, fina blev de! Just nu ligger jag i soffan och kollar på Batman Begins med vovven och pappsen och ska snart hoppa in i duschen och sen gå och sova. Hare!

August 11

Får se hur mycket de blir här nu till hösten. Har inte gjort något speciellt roligt i sommar, (förutom Grekland) så har inte speciellt mycket att dela med mig av. Och dessa bilder + bilder på mat är de enda jag har som souvenir från denna sommar.
Drömmer mig iallafall tillbaka till milos och båtresan vi var på. Helt klart det bästa vi gjorde på hela resan!

21 OKTOBER

12 dagar

BARA 12 DAGAR KVAR TILL GREKLANDDDDDDD!!!!!!!!!!!

5 dagar på Milos, 5 dagar på Amorgos och hela resan avslutas med 2 dagar i Aten. Blev inte så imponerad av Aten förra året men de kanske blir roligare när min syster är med. Klippbad, sola, tzatziki, souvlaki, gyros och det kan inte bli bättre.