hanna

Category: Allmänt

2016

Erik fyllde år i onsdags så då åkte vi till mall of scandinavia fär att gå på bio och shoppa lite. Vi såg star wars på iMax och den var sååå bra!! Tyvärr var shoppingen en besvikelse, de var mycket folk och dåligt utbud i affärerna.
Imorgon ska jag till stan och träffa Elsa en stund. Annars är det inte så mycket som händer nu, måste plugga lite mer nu på lovet (lol har ej börjat) eftersom testweek inte gick som jag hade hoppats. Puss HAJ

snails

Min syster ska fixa mina naglar imorgon och funderar lite på vad jag vill ha för något. Har börjat älska diskreta färger (grå/beige) men kanske ska liva uppse lite med rött nu till julen. Vill iallafall förlänga till en typ "ballerina" form eller kanske lite spetsigare men har inte bestämt mig än. 

hair

Imorgon ska jag fixa håret, dock har jag bara bokat tid för klippning men funderar fortfarande över vad jag ska göra färgmässigt med håret. Vill testa på grått eller nån slags lila men de känns slitigt för håret. Nån lite kallare ton av mörkbrunt, färga utväxten eller låta håret växa ut är också nåt jag funderar på. Men tills vidare ska jag bara klippa (vill klippa "blunt bob" igen men är lite för feg hehe) och fräscha upp håret innan jag bestämmer mig helt.